Fotbalul nu se joacă din amintiri. Campioana Sălajului, surclasată la barajul pentru promovarea în Liga a III-a

Cu un lot alcătuit în mare parte din fotbaliști clujeni care au evoluat în trecut în eșaloanele superioare, Luceafărul Bălan a fost surclasată la barajul pentru promovarea în Liga a III-a. După 2 – 5 pe teren propriu în urmă cu o săptămână, sâmbătă, în returul de la Satu Mare, campioana Sălajului a cedat cu un usturător 1 – 8, scor care scoate în evidență cât se poate de clar că fotbalul nu poate fi păcălit cu fotbaliști care evoluează din amintiri și a căror carieră fotbalistică, de fapt a apus de mult.

Sătmărenii au marcat de 5 ori în prima repriză, 5 – 0 fiind scorul pauzei. Elisama Padilla jr. a deschis scorul în minutul 10, iar cinci minute mai târziu, Denis Batin a majorat avantajul gazdelor. Alex Micle a fost cel de-al treilea marcator, iar cu zece minute înainte de pauză, Padilla jr. a reușit „dubla”. Remi Emeriau și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor până la pauză, iar zarurile erau deja aruncate. După revenirea de la cabine, Remi Emeriau a mai marcat o dată, iar în minutul 75, scorul a devenit 7 – 0 prin reușita lui Raul Ștef. Alin Gombar a fost ultimul marcator al sătmărenilor, iar pentru Bălan, golul de onoare a fost înscris de Mădălin Mureșan.

3 – 13 este scorul general dintre Luceafărul Bălan și Olimpia Satu Mare, un rezultat care demonstrează că degeaba suntem “zmei” în campionatul județean, dacă în astfel de partide aproape că nu contăm. Este unul dintre cele mai „usturătoare” rezultate din istoria jocurilor de baraj susținute de campioanele județului Sălaj.

2 Thoughts to “Fotbalul nu se joacă din amintiri. Campioana Sălajului, surclasată la barajul pentru promovarea în Liga a III-a”

  1. […] Cu un lot alcătuit în mare parte din fotbaliști clujeni care au evoluat în trecut în eșaloanele superioare, Luceafărul Bălan a fost surclasată la barajul pentru promovarea în Liga a III-a. După 2 – 5 pe teren propriu în urmă cu o săptămână, sâmbătă, în returul de la Satu Mare, campioana Sălajului a cedat cu un usturător 1 – 8, scor care scoate în evidență cât se poate de clar că fotbalul nu poate fi păcălit cu fotbaliști care evoluează din amintiri și a căror carieră fotbalistică, de fapt a… Citeste mai mult […]

  2. […] Cu un lot alcătuit în mare parte din fotbaliști clujeni care au evoluat în trecut în eșaloanele superioare, Luceafărul Bălan a fost surclasată la barajul pentru promovarea în Liga a III-a. După 2 – 5 pe teren propriu în urmă cu o săptămână, sâmbătă, în returul de la Satu Mare, campioana Sălajului a cedat cu un usturător 1 – 8, scor care scoate în evidență cât se poate de clar că fotbalul nu poate fi păcălit cu fotbaliști care evoluează din amintiri și a căror carieră fotbalistică,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment